Dorpsstraat, Nieuwerkerk a/d IJssel Ridderkerkstraat, Rotterdam De Vijf Boeken, Nieuwerkerk a/d IJssel Dorpsstraat, Nieuwerkerk a/d IJssel Dorpsstraat, Nieuwerkerk a/d IJssel Rietbaan, Capelle a/d IJssel Rhijnspoor, Capelle a/d IJssel Bermweg,Capelle a/d IJssel slide4 De Vijf Boeken, Nieuwerkerk a/d IJssel Nikkelstraat, Ridderkerk item5 Voorzand, Ridderkerk Hoogeveenenweg, Nieuwerkerk a/d IJssel Industrieweg, Rotterdam item3 slide2 Schaardijk, Capelle a/d IJssel 'S Gravenweg 252, Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuws

Meer informatie

Eerste netwerk borrel Select Invest

De eerste netwerk borrel van Select Invest voor haar huurders was afgelopen donderdag 17 juli bij Sushi restaurant Fuji Fuji. Het was een gezellige bijeenkomst! Het leuke aan deze bijeenkomst is dat je mensen ontmoet met de meest uiteenlopende beroepen, waardoor het een ideale gelegenheid is om te kunnen netwerken.


Het was daarom voor veel bezoekers ook een mooie gelegenheid om weer eens even goed bij te kletsen met elkaar en de gezelligheid op te zoeken. Iedereen vond het dan ook erg leuk om elkaar beter te leren kennen. Onder het genot van een drankje en sushi zagen we tevreden gezichten. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Terug naar nieuwsoverzicht