item5 Dorpsstraat, Nieuwerkerk a/d IJssel 'S Gravenweg 252, Nieuwerkerk a/d IJssel slide1 Ridderkerkstraat, Rotterdam item3 Hoogeveenenweg, Nieuwerkerk a/d IJssel Dorpsstraat, Nieuwerkerk a/d IJssel De Vijf Boeken, Nieuwerkerk a/d IJssel Rhijnspoor, Capelle a/d IJssel slide2 Nikkelstraat, Ridderkerk Industrieweg, Rotterdam Bermweg,Capelle a/d IJssel Voorzand, Ridderkerk slide4 De Vijf Boeken, Nieuwerkerk a/d IJssel Schaardijk, Capelle a/d IJssel Dorpsstraat, Nieuwerkerk a/d IJssel Rietbaan, Capelle a/d IJssel

  • Duurzame materialen
  • Energiezuinig

Duurzaamheid

Wij hebben een aantal maatregelen genomen om de duurzaamheid van alle bedrijfsruimtes te verhogen:

Bouw
Alle bedrijfsruimtes zijn zo ontworpen dat ze in de toekomst ook makkelijk zijn aan te passen aan de wensen van (nieuwe) gebruikers. Door te kiezen voor milieuvriendelijke bouwwijzen en materialen is er al in de ontwerpfase rekening gehouden met de gewenste technische levensduur. Ook is er zoveel mogelijk rekening gehouden met hergebruiken van bouwdelen en recycling van materialen.

Waar mogelijk proberen wij over te gaan tot het renoveren van kantoren om aan de laatste eisen te voldoen. Verduurzaming van de kantoren proberen wij in overleg met onze huurders toepassingen te bedenken om het energieverbruik te optimaliseren.

Gebruik
We hebben maatregelen genomen die leiden tot energiebesparing en dus vermindering van energielasten. Een voorbeeld hiervan is energiezuinige verlichting met licht- en bewegingssensoren in alle kantoorpanden. We streven er naar in alle gevallen de maximale energielabels te realiseren.